za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Anđeoski šaptač

ALEKSANDRA KEČIĆ – AKI SUNCE

Ekonomista po struci, a po svrsi inspirativni i intuitivni trener, Anđeoski terapeut i šaptač, pisac, umetnik,  vetar u leđa drugim ljudima.Moja Venera je u Raku u 4.kući, samim tim veliki sam emotivac i porodica mi je na prvom mestu. Imam Božiji prst u svojoj natalnoj karti i moja svrha je da nebo dovedem na zemlju, da svako od vas osvesti da su Bogu i Anđeli tu, baš blizu nas i da nam u svakom trenutku pomažu.

Venera je za mene jedna potpuno čarobna planeta, inače moj moto je da ljubav pokreće svet(t) i znam da nas ljubav uzdiže, zato bi svaka dama trebala da bude Venera uzdizanja, da prepozna u sebi to nešto čarobno. Volim život i ljude, često kažem Kada ti život da limun, a ti napravi limunadu. Živela Venera i njena moć uzdizanja, raširimo krila i uzdignimo se do neba.

Moje prvo buđenje je bio odlazak mog tate na nebo i od tada počinje jedan drugačiji život, moj Anđeoski svet. Taj momenat je kod mene aktivirao moj DAR, a to je pre svega komunikacija sa Anđelima i energetski rad, u ovom čarobnom svetu sam od 2010.godine, svesna sam da je svaki pad ustvari nebeski let, a to saznamo pre ili kasnije. Tokom ovih 11 godina sam doživela jako puno transformacija, kao što sam napomenula odlaskom tate na nebo, zatim tetke i mame, to me je duboko ranilo i pokrenulo da živim život najbolje što umem.

Komunikacija sa Anđelima i prenošenje poruka je nešto prelepo, uživam to da radim i na taj način pomažem ljudima da se uzdignu do neba i izađu iz zone udobnosti, oni vole da kažu da sam im vetar u leđa i pitaju me vrlo često kad im prenesem poruke tokom konsultacija Kako si znala, ovo je pravo u centar, a ja volim da se našalim i kažem To mi je ,,posao’’.

Ne volim puno da pričam o sebi, više volim kada rezultati drugih ljudi govore o meni i mom radu, ono što volim i kreiram su radionice, koje su sada online, ali inače održavam i uživo. Kreiram mentorske programe gde su uvek osnova Anđeli i njihova energija. Obožavam rad sa ljudima, kroz konsultacije, energetske tretmane, radionice i programe živim svoju svrhu, rastemo i napredujemo zajedno.

Napisala sam knjigu Sjaj ljubavi uz Anđele, kreirala Dnevnik Anđela, Anđeoske kartice i ove godine Anđeoski kalendar, pored toga slikam mandale i kreiram nakit sa kristalima i porukom Anđela, sve ovo je moj doprinos našem svetu.

Želela bih da vam predstavim ono što najviše volim, a to su Anđeli i zajedno sa njima kreiram čarobne stvari, ali ovog puta ću vam predstaviti dve, neki sledeći put ću nešto drugo jer toliko toga ima što volim da radim.

Anđeli su svetlosna bića i pomažu nam da idemo putem ljubavi i svetlosti. Oni uvek nađu najsuptilniji način da nam se obrate, iz tog razloga sam kreirala jedan od programa pod nazivom Anđeoski detox.

ANĐEOSKI DETOX je mentorski program za dušu, koji se održava iz meseca u mesec i počinje svakog 2.-og u mesecu, kreiran je u septrembru mesecu 2020.godine sa namerom da približi ljudima Anđele i pomogne u ličnom rastu i razvoju . Ovaj program kao što sam naziv kaže je DETOX ZA DUŠU, oslobađanje uma, emocija, tela i duha uz Anđele. Program je individualno-grupni, radi se u manjoj grupi, kreiran za sve ljude koji vole i žele da rade na sebi jer grupa je sjajna podrška na putu ličnog razvoja i rasta.

Program sadrži :

Ličnu Afirmaciju koju dobijate svake nedelje,
Ličnu Anđeosku poruku koju dobijate svake nedelje,
Molitvu – koja je za ceo mesec,
Meditaciju,
Live svake nedelje
Zadatke i enrgetske vežbe i još mnogo toga.
Ono što vam obećavam je sjajnih 30 dana rada na sebi, za ovih 6 meseci dame koje iu meseca u mesec deo programa su imale velike pomake i napretke, predstavila sam vam samo jedan deo jer tu čarobnu energiju treba osetiti i ne može se dočarati rečima.

Dobro mi došli u čarobni svet Anđela, posle ove 2020.godine, svima nam je potreban detox i uzdizanje na svim nivoima. Mesec april i Anđeoski detox je ispred nas i tema će nam biti BUĐENJE.

Druga stvar koju bih želela da vam predstavim su Anđeoske kartice ” Anđeli šapuću sa Aki Sunce”, koje su pre par godina ugledale svetlost dana i sada su ponovo tu, energetski osnažene za sve koji vole Anđele i njihovu energiju. Izuzetno sam ponosna na ovu kreaciju.

U špilu ima 44 kartice koje su upakovane u torbicu, one će vam biti znak sa neba da Anđeli šapuću u svakom deliću sekunde. Možete ih nositi svuda sa sobom, jer nebeska pomoć je uvek tu, tako ćete moći izvlačenjem kartica da dobijete poruku za određeni dan ili situaciju. Poruke sam kreirala zato što sam shvatila koliko vam poruke znače.

Iz duše i srca vam želim da svaki dan započnete sa vašim “Anđeli šapuću” porukama.

Možete me pronaći na sledećim adresama:

FB stranica : Aki Sunce –  Anđeli šapuću
Instagram : akisunce_andjelisapucu
Mail : andjeliaki888@gmail.com
You tube : Aki Sunce – Anđeli šapuću

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email