za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Probudi Čula za Čuda

Odrasla sam na obali Dunava i otkrila čaroban svet uzdizanja u dunavskim spiralama i školjkama. Priroda je moj dom i izvor, istina i sloboda. Kao venerijanska Riba pomoću vode, vetra, mirisa i zvuka je slušam i njene znakove kraj puta upijam. Verujem da male stvari čine život velikim, da je školjka simbol rađanja Venere i spirala puža simbol Uzdizanja Venerine životne energije, plodnosti, rasta i razvoja. Kao takvi uz modernu astrologiju bili su mi pravi putokazi da kreiram i da biram da je sveMOGUĆE.

Zbog toga sam tvoj lični vodič za Prirodu i njene skrivene čari koje ti na neobičan način oplemenjuju život. Moje supermoći: originalnost i saosećajnost, ti pomažu da probudiš čula za čuda.

Neki kažu da u okviru Centra za kreativno ekološko stvaralaštvo-Sokolina art, čiji sam osnivač, pravim unikatne proizvode od školjki iz Dunava i organizujem događaje.

Ali, radije volim da kažem da: Slavimo čuda iako su mala kao spirale i školjke iz Dunava.

Živeti vezu sa Prirodom i Jedinstvo su moje najistinitije Istine.

Uz 2020. godinu, astrosestre i dubok lični rad, pronašla sam ključ za slobodu i avanturu.

Zbog toga sam tu da ti budem na usluzi da stvaramo, da nam bude lepo, i da živimo u harmoniji sa prirodom.

Ukoliko tražiš poklon koji je ručno rađen, kreiran od 300% ljubavi i lokalnih resursa, u ponudi poklona su hvatači mira i spokoja- obeleživači za knjige, ramovi za fotografije, magneti, zen bašte i po porudžbini sve što dođe iz tvoje mašte. Isključivo koristim prazne ljušture mekušaca (školjki, puževa) iz Dunava i sve što radim je u skladu sa prirodom.

Osluškujem tvoje želje i rado ti izlazim u susret za porudžbine. Unikatne poklone i usluge već sada možeš rezervisati na Instagramu i Fejsbuku.

Hajde da slavimo čuda iako su mala kao spirale i školjke iz Dunava.

Ti biraš kako.

Ono što znam je da uz Sokolina art sve može lako 🙂

 

Foto credit: Marijana Pantić

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email