za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Vreme za avanturu i slobodu

Aleksandra Nikolić – Sokolina art

Master inženjerka pejzažne arhitekture i hortikulture, reiki praktičar. Meditacija, molitva, maštanje, joga, čaj i dunavske školjke su moja svakodnevica.  

Odrasla sam na obali Dunava i otkrila čaroban svet uzdizanja u dunavskim spiralama i školjkama. Priroda je moj dom i izvor, istina i sloboda. Kao venerijanska Riba pomoću vode, vetra, mirisa i zvuka je slušam i njene znakove kraj puta upijam. Verujem da male stvari čine život velikim, da je školjka simbol rađanja Venere i spirala puža simbol Uzdizanja Venerine životne energije, plodnosti, rasta i razvoja. Kao takvi uz modernu astrologiju bili su mi pravi putokazi da kreiram i da biram da je sveMOGUĆE.

Zbog toga sam tvoj lični vodič za Prirodu i njene skrivene čari koje ti na neobičan način oplemenjuju život. Moje supermoći: originalnost i saosećajnost ti pomažu da doživiš avanturu, slobodu i probudiš čula za čuda.

Neki kažu da u okviru Centra za kreativno ekološko stvaralaštvo-Sokolina art, čiji sam osnivač, pravim unikatne proizvode od školjki iz Dunava i organizujem događaje. Ali, radije volim da kažem da: Slavimo čuda iako su mala kao spirale i školjke iz Dunava.

Živeti vezu sa Prirodom i Jedinstvo su moje najistinitije Istine.

Uz 2020. godinu, AstroSestre i dubok lični rad, pronašla sam ključ za slobodu i avanturu.

Zbog toga sam tu da ti budem na usluzi da stvaramo, da nam bude lepo, i da živimo u harmoniji sa prirodom.

Pridruži se Foto Bloom zajednici.

Ljubitelji fotografije se povezuju sa najboljom scenografijom, prirodom. I to uz reke Beograda.

Kroz online rad i uživo susret otkrivamo pravi trenutak i lokaciju za slikanje procvetalog drveća, kao i pravljenje najboljih fotki za ličnu kolekciju i društvene mreže.

Član Foto Bloom zajednice u zatvorenoj Facebook grupi dobija informacije i predloge za terensko istraživanje, materijal sa savetima o fotografiji, inspirativnim pozama, o fotoshootingu, kao i povezivanje sa članovima grupe i istomišljenicima.

Uživo na terenu u manjem krugu ljudi cunjamo i lunjamo alternativnim stazama. Radimo sve ono što suštinski ispunjava dušu i srce. Pronalazimo slobodu u svemu. Intuitivno se povezujemo sa prirodom, jer znamo da nam je jedino u životu dovoljno plavo-zeleno da nas promeni, osveži, odmori.

Foto Bloom Zajednica je startovala u martu, ali već danas možeš da uskočiš, vidiš šta smo podelili i pridružiš se ciklusu zajedničkih aktivnosti koji traju do maja.

Kako se postaje član Foto Bloom zajednice?

Prijavom na ovaj link.

Više o Foto Bloom zajednici naći ćeš na Instagramu  i  Websajtu.

Ili mi piši na Email: foto.bloom8@gmail.com

Isto tako, ukoliko tražiš poklon koji je ručno rađen, kreiran od 300% ljubavi i lokalnih resursa, u ponudi poklona su hvatači mira i spokoja– obeleživači za knjige, ramovi za fotografije, magneti, zen bašte i po porudžbini sve što dođe iz tvoje mašte. Isključivo koristim prazne ljušture mekušaca (školjki, puževa) iz Dunava i sve što radim je u skladu sa prirodom.

Osluškujem tvoje želje i rado ti izlazim u susret za porudžbine. Unikatne poklone i usluge već sada možeš rezervisati na:

Instagramu
Fejsbuku

Hajde da slavimo čuda iako su mala kao spirale i školjke iz Dunava.

Ti biraš kako.

Ono što znam je da uz Sokolina art sve može lako.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email