za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Kroz roman i tao tantru do uživanja i receptivnosti u centru svog ženskog bića

Za mene je Venera Uzdizanja svaka žena koja je hrabra da uvidi da je njena cikličnost, menstruiranje, sopstvena krv, seksualnost, masturbacija, materica i grudi sveti i vredni njene nepodvojene pažnje. Da njena seksualnost isceljuje svet i najčistija i najmoćnija je stvar na planeti.

Oduvek sam volela podršku grupe i energiju koja nevidljivim nitima privlači ljude na okup. Zato obožavam Beli šator i volim što se sve više žena ispod njegovih velova usuđuje…

Moj lični put kroz jogu, vipassana budističke meditacije, putovanja i taotantričke prakse opisan je u mom novom romanu Oslobađanja koji je kruna uobličavanja moje kreativne životne i seksualne energije. Stvarala sam ga 5 godina i konačno uobličila prošle godine tokom trudnoće.

Nakon prelepog i preporađajućeg kućnog porođaja do aprila pauziram od grupnog rada sa ženama ali su vam dostupne konsultacije 1 na 1 na temu ženske energije i seksualnosti.

Do otvaranja novih magičnih ženskih grupa u aprilu tu je e-Book Taotantrička blaga za žene u kome su na jednom mestu sve prakse u pratnji audio vođenih meditacija i praksi.

Na sajtu tantrana.rs se nalazi i cela besplatna radionica Moje grudi i ja koja je idealna početna baza za sav dalji rad na ženskoj seksualnosti. Pogledajte, počnite se masažama grudi i slobodno mi se javite sa utiscima i pitanjima.

Tu sam za vas ako želite da zaronite u sebe u grupi od aprila ili već sada 1o1, kroz Tao Tantričke umetnosti.

 

TAO TANTRIČKE UMETNOSTI ZA ŽENE

Objedinjujemo u jednom ciklusu ili radu 1o1 taoističke i tantričke tehnike kao i kompatabilne tehnike disanja kako bismo se dublje povezale sa svojom ženskom prirodom, anatomijom i zdravljem kroz upoznavanje svog menstrualnog ciklusa, emocija, drevnih tantričkih tehnika (moja omiljena je ritualno parfemisanje). Kroz njih učimo vrhunac ženskog postojanja, a to je potpuna prisutnost u telu i prepuštanje primanju i uživanju. Ceo život i svaki njegov delić postaju magični ritual.

 

AKTUELNO:

Roman Oslobađanja – dostupan na sajtu u pdf ili hard copy verziji.

e-Book – Taotantrička blaga za žene

Upiti za 1o1 i utisci i pitanja u vezi sa praksama iz e-Booka: tao.tantrana@gmail.com

Kupovina e-Booka i romana: tantrana.rs ili na mail: kontant@tantrana.rs

Instagram: @_tantrana_

FB grupa: Prana na donjem gradu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email