za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Holistička ljepota

Anamarija Pažin Morović, Zagreb
aromaterapeutkinja i savjetnica za prirodnu ljepotu, Venera Uzdizanja 

Venera Uzdizanja se kod mene svakodnevno budi upravo kroz moj posao. Ona je sve ono nježno, mirisno, svjetlucavo, njegujuće, senzualno, prelijepo, žensko. Sve ono što svaka od nas sestara nosi u sebi stane u dvije riječi- istinska ljepota. Pomažem ženama da se ukrase svojom jedinstvenom i neponovljivom ljepotom.

Smatram se sretnicom koja već skoro 20 godina radi ono što voli. Motiviram žene da probude svoju uspavanu ljepotu uz pomoć aromaterapije. Moja velika ljubav su prirodna kozmetika, eterična ulja i općenito wellbeing. Imam FB grupu Holistička ljepota u kojoj trenutno okupljam oko 4500 žena i dijelim različite holističke savjete za unutarnju i vanjsku ljepotu. Također u Zagrebu imam jedan lijepi studio za aromaterapiju Laurus Slow Spa koji je umirujuća oaza za žene koje se vole prirodno njegovati. Slobodno se pridružite mojoj grupi Holistička ljepota, vjerujem da ćete pronaći puno toga divnog za sebe.

Kako ćete znati da se Vaša ljepota napokon probudila? Tako što će Vas pitati – jesi li se zaljubila, od čega to sjajiš, što ti se dogodilo? Možda Vas neće pitati ništa ali Vi ćete jednostavno znati.

S ljubavlju,
Anamarija
anamarija@laurus-studio.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email