za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Od teorijskog znanja o radu na sebi do potpunog otelovorenja naučenog

Venera Uzdizanja je za mene trenutak u kome se kao žene potpuno uzdižemo iznad naučenih obrazaca. Ostavljamo njihove okove iza sebe i puštamo našu pravu, autentičnu prirodu da buja! Da se njena lekovitost preliva na čitav svet iz nas. Kroz nežnost, kroz lakoću i negovanje svog ženskog principa činimo upravo to. Postajemo otelotvorenje Venere koja se uzdiže!

Odavno je prošlo vreme u kom smo gomilale znanje iz oblasti rada na sebi. Vreme je za spuštanje u telo, za iskustvo. Vreme je za otelotvorenje i Uzdizanje Venere, potpuno buđenje ženske energije!

Hajde da sada budemo potpuno iskrene, koliko smo samo puta pomislile da od ovog silnog ”rada na sebi” nema ništa? Pogledale na desetine videa, pridržavale se svih mogućih saveta koji na kraju nisu urodili nikakvim plodom ili se činilo da neko vreme funkcionišu… Ali kao da se ubrzo samo vratimo na polaznu tačku. Opet na istom kao i pre svog tog truda.

No, da li je to zaista naše znanje – ako ga nikada nismo iskusile?

Nije. I ova jedna naizgled mala stvar je uzrok čestog neuspeha u radu na sebi. Neuspeh je u tome što je znanje koje usvojimo od nekog drugog zapravo pozajmljeno. Teorijsko. Umno. Znanje koje nam je potrebno kako bismo zaista iz korena promenile svoj život je iskustveno. To je ono znanje koje se nalazi u telu i zauvek ostaje s tobom.

Ovo sam učila godinama. Kako kroz edukacije, tako i kroz sopstveni život koji je u jednom trenutku potpuno izgubio dodir sa mojom ženskom energijom, što se neverovatno videlo u mom životu, na partnerskim odnosima i u svim drugim sferama.

Pustila sam sve za šta sam se dotad grčevito držala, sve što sam mislila da znam o radu na sebi i upustila se u jednu novu vrstu edukacije. Telesna psihoterapija, hipnoterapija i ženske prakse – zajedno sa strukturom koju je moj muški princip za mene već izgradio. Moj ženski princip je polako počeo da cveta, sasvim nežno, da bi u jednom trenutku potpuno pružio svoje latice ka suncu. Otelotvorenje ženske energije, njeno ponovno rađanje u meni bio je trenutak  kada sam shvatila da je ovo poziv moje duše.

Zato je moj rad u poslednje dve godine dobio jednu sasvim drugačiju notu. Sve tehnike i edukacije, od psihoterapije, telesne psihoterapije i hipnoterapije do ženskih praksi – Sve ovo sada zajedno služi mojim klijentkinjama. Tu sam da te podržim i pomognem ti da znanje o radu na sebi, sve te važne informacije do kojih si godinama dolazila – ne ostanu u umu, u vidu pozajmljenog znanja koje ne možeš da primeniš.

Pomažem ti da sve to postaneš. Da znanje otelotvoriš. Da probudiš svoju žensku energiju i uzdigneš svoju Veneru – kroz telesnu psihoterapiju, hipnoterapiju, te sve tehnike do kojih sam putem dolazila i iskusila njihovu delotvornost.

Rad sa mnom:

Organizator sam grupnih radionica u Focus Therapy centru na Vračaru ili online, rad sa mnom uvek podrazumeva samo jednu stvar: otelotvorenje. Tu sam da te provedem kroz telo, kroz iskustvo! Da ti pomognem da teorijsko znanje o radu na sebi integrišeš i primeniš, kako to više ne bi bilo pozajmljeno znanje, no tvoja istina.

S vremena na vreme organizujem ovakve radionice i često se desi da se popune i pre nego što ih zvanično najavim! Zato što se vode sa malom grupom, kako bi proces bio što efikasniji.

Na mom instagram profilu žene uvek mogu saznati na vreme kada organizujem nove radionice, te rezervisati svoje mesto na njima, ako ih zove ovakva vrsta dubinskog rada na sebi.

Aktuelna radionica: “Buđenje uspavanih princeza i energija”

Ova radionica se odvija putem ZOOM platforme, 3. marta 2022. u 18h. Realizujem je zajedno sa koleginicom Nevenom Topalović koja nam u prvom delu radionice pomaže da osvestimo sve te uspavane delove sebe kojima je došlo vreme da izađu iz stogodišnjeg sna. Zatim ja kratko govorim o procesu, telu i nakon toga nas kroz hipnoterapiju i vođenu vizualizaciju vodim do iskustvenog prolaska kroz ovo veliko buđenje. Broj mesta je ograničen, sve informacije se nalaze na mojoj instagram stranici!

Instagram stranica: @budjenje_zenske_energije

Radujem se zajedničkom rastu. Zajedničkom buđenju i uzdizanju Venere!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email