za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Koraci lakoće jedne Venere

Još od ranog djetinjstva, kada sam postala svjesna svog izgleda i počela se uspoređivati sa drugim djevojčicama, već tada sam se stidjela svog tijela i žarko željela da je drugačije. Mama mi je govorila da imam krupne kosti, a ja sam iznutra vrištala da to nije tako, osjećala sebe potpuno drugačije od onoga što sam gledala u ogledalu, samo nisam znala kako da si pomognem, a okrużenje me nije razumijelo..Godinama sam se emotivno prejedala i vrtila u krugu nezadovoljstva. Kako sam sazrijevala, tako sam sve više i više uvodila nove, zdrave navike u ishrani.

Moja želja je da svaka Venera voli svoje tijelo, istinski! Pritom nije bitno koliko kilograma pokazuje vaga, bitan je osjećaj u tijelu, umjesto težine bitna je radost u želucu nakon obroka, bitna je energija kojom idemo kroz dan, umjesto otečenih nogu bitan je lagani korak..

Kako mi je Sunce u Blizancima, obožavam komunicirati sa ljudima, Djevica iz podznaka dobacuje da se priča o zdravlju i disciplini, to je moja snaga. Pa onda dođe i moja Venera u Biku i kaže sve može, nego hajdemo mi o ukusnoj zdravoj hrani, da mi je lagano i zabavno.

Tako je nastao ovaj program. Iz želje da pomognem onim ženama, koje žele da skinu višak kilograma, da se bolje osjećaju u svom tijelu ili da uvedu neke nove zdrave navike u ishrani.

Sjećam se dobro i kada sam imala 20 godina, studirala farmaciju, i bila buckasta. Bilo me je i dalje stid mog tijela, a ipak sam i dalje jela i čokolade i sladoled i pekarske proizvode. Tada sam radila razne dijete, pa se naravno vraćala ponovo na staro, po ko zna koji put…
Sve dok nisam počela drugačije osjećati hranu. Sve dok me moja omiljena teta, inače svjetski putnik, pa je nisam viđala, samo voljela izdaleka, dok me ona nije pozvala na ručak i ja se oduševila koliko mi se stomak radovao toj „novoj“ hrani. Onoj koja ne opterećuje tijelo, nego ga hrani, upravo kako i treba da bude. Tako sam se ja godinama sve više i više zaljubljivala u zdravu hranu, tražeći svoj balans. Zato se sada školujem i za health coach-a i sve više spoznajem o tome, šta je to, što nas hrani.

Veliki aha momenat je usljedio nakon jednog razgovora sa Minom, gdje sam venerijanski osvijestila da opterećujem tijelo čokoladom, a hvalim se kako vodim računa da koristim prirodnu kozmetiku i prirodne proizvode za čišćenje kuće. Klik- to je to – izbacujem industrijsku hranu sa jelovnika. To me je učinilo snažnijom, zadovoljnijom i sretnijom, jer sada volim svoje tijelo.

Kako su nam prvi koraci u promjeni bilo kojih navika, iz raznih razloga, i teški i dosadni i i…dajem vam mogućnost da ti koraci budu zabavniji.
Kreirala sam program „Koraci lakoće” koji je koncipiran da traje 21 dan, gdje ćemo se odreći pojedinih namirnica za to vrijeme.

Dobijate:

☆ video materijale o hrani,
☆ video materijal podrške,
☆ podršku u zatvorenoj FB grupi,
☆ puno finih recepata,
☆ audio vizualizaciju,
☆ domaće zadatke.

Program počinje 16.02. i traje do 08.03.22. Sve je online.
Za vas sisterke cijena je 21€, prijave traju do 14.02. jer ćemo imati malu pripremu za kurs.

Plus poklon iznenađenje – jer ipak je ovo moj prvi program – ona Venera koja bude najzadovoljnija svojim postignutim rezultatom, dobija svoj novac nazad.

Za sve dalje informacije, možete me naći na Viber-u i WhatsApp-u: +491729052921
Instagram: danijela.health.coach
Mail: danijela.podunavac@yahoo.com

S ljubavlju,
Danijela

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email