za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Oslobodite se stresa uz podršku modernih saznanja i drevne mudrosti

Verujem u višu svrhu svega što na ovom svetu proživljavamo, da se sve dešava sa razlogom i da smo svi na ovu Zemlju došli sa jedinstvenom misijom. Verujem da je vreme uzdizanja uveliko došlo i da smo tu da se probudimo i zajedno kreiramo Novi Svet. Venera Uzdizanja je svaka žena koja je došla sa ciljem da inspiriše druge i podrži ovaj proces – kroz širenje svetlosti, otvaranje srca, aktivaciju ženskog principa i buđenje Boginje u sebi (a onda i u drugima). Verujem da se promene ne dešavaju same po sebi, mi ih stvaramo. Mi smo one na koje smo ceo život čekale.

Oduvek sam osećala da sam tu da pomažem ljudima i još kao devojčica znala da će to imati veze sa zdravljem. Moj put me je prvo odveo nauci, gde sam vredno radila da postanem zdravstveni radnik, u nadi da ću na taj način promeniti svet na bolje. Međutim, nakon završetka studija sam se suočila sa ozbiljnom manjkavošću zdravstvenog sistema. Činjenicom da, iako je tehnologija napredovala, ipak smo sve bolesniji, nesrećniji, usamljeniji i prazniji (zdravstvena kriza kojoj svedočimo ovo potvrđuje). To me je navelo da preispitam svoje sisteme verovanja i otkrijem šta za mene zdravlje zaista predstavlja i kako mogu bolje doprineti ljudima oko sebe, na potpuniji, celovitiji način.

U moj život ulazi joga, ali ne samo u smislu fizičke prakse, već prvenstveno kao praksa vraćanja sebi. Otkrivanja skrivenih delova sebe, mirenja posvađanih strana, vraćanja celovitosti u život. Kroz jogu sam otkrila važnost prakse prisustva u svom telu, sa svojim dahom, posmatranja svojih misli i emocija i načine kako da se sa njima ne identifikujem. Naučila sam da vidim lepotu u tome što sam žena i započela celoživotni proces otkrivanja unutrašnje mudrosti ženskog principa.

Otkrila sam veoma važnu istinu – fiziologija predstavlja odraz svesti, a telo, um i duša su u neraskidivoj vezi.

 

Kao hipersenzitivnoj osobi i empati, oduvek mi je bio veliki izazov da izrazim svoje emocije u kolektivu koji to ne podržava. Većina ljudi nije mogla da razume kroz šta prolazim, a često ni sama sebe nisam razumela. Kroz dugogodišnji rad na sebi sam otkrila veliki dar u svojoj senzitivnosti. Shvatila sam da su me sva iskustva koja sam prošla u radu sa svojim emocijama osposobila da držim prostor drugima da slobodno i bezbedno ispolje i transformišu potisnute emocije. U svom radu sa emocijama se dosta služim svesnim disanjem i tapkanjem meridijana, alatima koji savršeno rade zajedno u službi prihvatanja i transformisanja emocija. Intuicija i empatija čine šlag na torti, zato što mogu da osetim druge ljude i da razumem kroz šta prolaze.

Formalno imam master diplomu Farmaceutskog fakulteta iz oblasti Medicinske Biohemije, sertifikat joga instruktora Vidya joga škole iz Beograda i SVYASA Yoga univerziteta iz Indije, sertifikat EFT&Matrix Reimprinting praktičara. Trenutno sam na doktoratu iz medicinskih nauka i kontinuirano se edukujem kako bih još bolje mogla da prenesem univerzalno znanje.

Kombinujem nauku i duhovnost/zapadni i istočni pristup, jer verujem da telesni, mentalni, emotivni i duhovni nivo predstavljaju neodvojivu celinu.

Za mene zdrava žena nije samo ona koja nije bolesna, već ona koja voli i prihvata svoje telo, oseća se radosno i podržano, voli svoj život i živi svoju svrhu.

Moja misija je da vam pokažem da je ta žena već u vama, i podržim dok je pronalazite i isceljujete same sebe <3

 

Kako možemo raditi zajedno

  • 1 na 1 sesije + podrška

Fokusiramo se na specifičnu temu na kojoj želite da radite, uz podršku telesnih i energetskih vežbi, tapkanje meridijana (EFT – Emotional Freedom Technique), vežbi disanja, meditacija i savremenih saznanja iz medicine, biohemije i neuronauka. Dobijate praktične alate kako da se oslobodite stresa i balansirate svoj nervni sistem, transformišete potisnute emocije, povežete sa svojim telom i koristite svoju svesnost kako bi fiziologija radila za vas.

Nekada su potrebni samo razgovor, empatija i razumevanje kako se osećate, to uvek dobijate gratis 🙂

  • časovi svesnog disanja

Stičete iskustvo mira i prisustva kroz vraćanje u svoje telo. Svesno disanje smiruje nervni sistem i utiče i na stanje uma i emocija. Po potrebi kombinujemo disanje i tapkanje, kao super spoj za resetovanje i balansiranje emotivnog tela.

Časove disanja možete pohađati u Jesam joga studiju na Vračaru svake subote od 10h.

  • grupni i individualni časovi joge začinjeni tapkanjem

Na časovima ujedinjujem hatha i yin jogu sa elementima taoističkih praksi i tapkanja meridijana tela.

Veliki je akcenat na podršci ženskom telu i ženskom zdravlju, kao i regulaciji nivoa stresa u organizmu.

Časovi uživo: Jesam joga studio utorkom i petkom od 10h

Online časovi: u večernjim terminima kreću od 7.12.2021.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte me putem:

whatsapp, viber: +381658113169
email: dragana.d.baros@gmail.com
linktree: https://linktr.ee/barosdragana

i zapratite Instagram stranicu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email