za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Sve što te ograničava i boli, to nije tvoja istina

Sve što te ograničava i boli, to nije tvoja istina! Možeš i ti da oslobodiš sebe i živis svoju istinu!

Ako način na koji opisuješ sebe, vidiš sebe ili doživljavas sebe boli – molim te znaj da to nije tvoja istina. Ako te izbori koje praviš po nekoj inerciji ili automatizmu ili društvenoj normi unesrećuju – molim te prepoznaj da ni to nije tvoja istina. Jedino kada živiš u skladu sa svojom istinom život postaje pesma. Nekada je valcer, nekada brzi ritam, ali uvek po tvojoj meri. Kako da dođeš do svoje istine i života po svojoj meri? Tako što ćeš odbaciti sve ono što nisi ti, što nije tvoja istina. To su sva negativna uverenja koja su se ugravirala u tvoju podsvest tokom tvog odrastanja i života, a sada ti podsvesno diktiraju život. To su prekori roditelja, staratelja ili učitelja, to su nepisani kodeksi ponašanja sredine u kojoj ziviš, to su neopipljivi pritisci okruženja da pratiš šta većina radi kao da je to jedino ispravno.

Sada je na tebi izbor! Možeš nastaviti i dalje do kraja života da živiš tuđu istinu ili možeš odbaciti sve što nisi ti i zaigrati slobodno uz svoju pesmu života, i tako postati Venera Uzdizanja. Ja sam tu da ti kažem da možeš i ti birati i živeti slobodno, srećna sa svojim izborima, zato što sam to uradila i ja. I sama sam Venera Uzdizanja zato što svesno biram korake i ritam svog života, bas po svojoj meri. Tu sam da ti pomognem da i ti prepoznaš i oslobodiš svoju moć Venere Uzdizanja koju već nosiš u sebi.

Moja misija je svet pun srećnih ljudi, zadovoljnih svojim životom

Moja super moć i životna misija je pomaganje ljudima da se oslobode bola (psihičkog, mentalnog ili fizičkog) i postignu ono što žele. Želim da doprinesem da ovaj svet bude pun onih koji svesno biraju svoj put i samim tim žive život baš po svojoj meri. Svaki put kada pomognem nekome da postane srećniji, zadovoljniji, slobodniji, ohrabreniji, kad vidim da je povratio veru u sebe i svoje sposobnosti i krenuo da ostvaruje sve ono što je već dugo želeo, mene preplave najlepše emocije! Zato znam da je ovakav vid rada sa ljudima apsolutno moj dar i moja svrha! 🙂

Zaista mogu sa ponosom da kažem da je 95% mojih klijenata već posle prve seanse sa mnom otklonilo najrazličitije probleme sa kojima su se suočavali. I to nije slučajno! Tragajući za rešenjima ličnih problema shvatila sam koliko je magična i efikasna terapeutska metoda koja se zove Rapid Transformational Therapy (u daljem tekstu RTT). Začetnica ove metode je svetski poznata terapeutkinja Marisa Peer. Kada sam videla kojom brzinom i sa kakvim rezultatima sam uspela svoje probleme da rešim, odlučila sam da postanem terapeut i da na sva zvona pričam ljudima da zaista MOGU živeti i srećno i slobodno, biti zdravi i ostvareni na svim poljima, a da za to nije potrebna nikakva magija!

Ako se pitaš kako to, evo i veoma jednostavnog odgovora: svaki psihički, mentalni ili fizički problem ima svoj uzrok. Kada se uzrok otkloni, nestaje i problem. Ovom pomenutom terapeutskom metodom radimo upravo to – nalazimo uzrok tvog problema (bilo da je u pitanju višak kilograma, nemogućnost poslovnog ostvarenja ili sklapanja emotivne veze, ozbiljno narušeno zdravlje i tako dalje), otklanjamo ga, a ti onda možeš slobodno da živiš život kakav želiš.

Kako je to moguće? Tako što je RTT terapija kombinacija više psiholoških metoda, koje zajedno daju neverovatne rezultate. Uzrok problema se otkriva uz pomoć hipnoteprapije. Ona ti pomaže da uroniš u svoju podsvest, jer se tu krije svaki ključ za razumevanje uzroka bilo kog problema koji trenutno imaš. Uvek je u pitanju neko uverenje stečeno u prethodnim životnim situacijama, koje čuči u podsvesti i iz senke diktira tvoj život, a da ti to ni ne znaš. Kada otkrijemo uzrok, dodatnim tehnikama ga efikasno i nežno otklanjamo i ti možeš da počneš da živiš punim plućima!

Kako sam otkrila svoju super moć?

Tako što sam jednog dana iz korena krenula da preispitujem sebe i svoje izbore u momentu kada sam prolazila kroz razvod, sama, u sred Londona. Svi moji najbliži su bili u Beogradu. Ovako je pre nekih sedam godina izgledao taj momenat preokreta:
Probudila sam se to jutro u 7.30h, kao po običaju. Tada sam radila u investicionoj banci u Londonu i spremala sam se za posao. U to vreme sam još uvek bila u sedmogodišnjoj vezi, od koje sam pet godina provela u braku. Tadašnji muž bio je na poslovnom putu i u poslednje vreme je baš često išao na putovanja tog tipa, a ostajao bi po dve, tri nedelje. Međutim, ovoga puta je rekao da ne zna tačan datum povratka, što je meni bilo čudno, ali nisam dalje mislila o tome. Cela naša veza je bila čudna i bila sam umorna od razmišljanja. Negde oko 8 sati, dok sam se ja šminkala i trčala po stanu da ne zakasnim, stigla mi je SMS poruka od njega. Spremala sam se da izađem iz stana kada sam uzela telefon u ruke i pročitala sledeće: „Dragana (mislila sam se: „Svašta! Od kada on mene zove „Dragana“? Kakva je to hladnoća!? Kao da smo dalje komšije, a ne u braku! Jel njemu to neko ukrao telefon ili šta?“)… (dalje ide njegova poruka)… mislim da bismo trebali da se razdvojimo na neko vreme i razmislimo kuda ovo sve ide.”  Zovem ga, on mi odbija poziv i celog tog dana mi se ne javlja na telefon. Tek kasnije sam saznala da je on mesecima pre te poruke već bio u vezi sa drugom ženom dok smo mi, istovremeno, pravili planove da kupujemo kuću. Tuga, razočarenje i šok zbog ogromnog nepoštovanja pritisnuli su me sa svih strana i naterali da odem duboko, duboko unutar svoje duše i tražim odgovore na sva pitanja koja su se besomučno vrzmala po mojoj glavi. Kako i zašto sam sebi dozvolila da padnem tako nisko i osećam takav manjak samopouzdanja i samopoštovanja? Zašto sam ostala sa tom osobom toliko dugo, iako sam se sa njim loše osećala? Zašto sam uopšte izabrala da budem sa takvom osobom? Kako sam mogla biti toliko zaljubljena u osobu sa tako lošim osobinama? Čim sam se razdvojila od bivšeg muž i prestala sa njim da komuniciram svakodnevno, odjednom kao da se oblak magle rasčistio u mojoj glavi. Koliko god da je sve bilo bolno, konačno sam osećala da mogu da dišem slobodno i krenula sam da tragam za odgovorima. Želela sam po svaku cenu da razumem svoje izbore i odakle su oni došli. Taj momenat je bio moja odskočna daska za visine u kojima se danas nalazim. Sada znam da ja svesno biram samo ono što mi istinski prija i razumem da tada nisam birala slobodno. Birala sam pod dirigentskom palicom pogrešnih uverenja i modela koji su mi se usadili u podsvest još u detinjstvu, a ja sam to sebi prevodila kao „fatalnu privlačnost“ i „leptiriće u stomaku“.

To je bio poslednji stepenik koji me je doveo do moje super moći, jer sam sama uspela da se izdignem iz teških emotivnih situacija uz pomoć novih znanja, istraživanja i RTT metode. Svesna svega što sam ja uspela, želela sam u tome i drugima da pomognem i tako sam postala terapeut.

Pored toga, ceo život sam bila neko ko se uvek trudio da pomogne drugima, umeo da sasluša, razume i dâ dobar savet. To me je oduvek hranilo. Ipak, do susreta sa RTT seansom nisam bila svesna koliko me to pomaganje ljudima ispunjava i da bi mi ceo život bio pesma ako bih se samo time bavila. Tu crtu imaju i moja mama, koja je ekonomista po struci, tetka, koja je završila trgovačku školu, a i moja sestra od tetke, diplomirana novinarka, pa mogu reći da nam je to familijarno po ženskoj liniji.

Zato smo sestra od tetke i ja odlučile da udružimo snage, znanja, strasti i iskustva, prekinemo lanac neispunjavanja svoje svrhe i fokusiramo se na mentalnu i emotivnu pomoć ljudima. Kako sam ovom terapeutskom metodom pomogla i mojoj sister da razume uzrok svoje prekomerne kilaže i krene uspešno da ga otklanja – rodila se predivna ideja koju smo realizovale. Oduševljena rezultima (koje nije imala nijednom drugom metodom ili programom) ona je ushićeno rekla: „Za ovo moraju svi da čuju!“. Kako se i ona već 9 godina bavi temom ličnog razvoja i rada na sebi, napravile smo grupni program „Možeš i ti –  imati željenu kilažu” za sve one ljude kojima je postizanje željenog izgleda i održavanje željene kilaže bilo ili naporno ili nemoguće. Za sve informacije na tu temu poseti sajt www.mozesiti.com. Upis za grupu koja kreće u julu je u toku.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja ili ti treba terapeutska pomoć, kontaktiraj me putem sajta www.draganaspica.com ili Instagram profila @draganaspicatherapy

Veliki zagrljaj!
Dragana

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email