za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Intimna podrška ženi kroz iskustveno stečenu mudrost oživljavanja seksualne – životne energije

Već mnogo godina sam učesnica mnogih ženskih zajednica gde se žene podržavaju u uzajamnom rastu. Ipak, ulaskom u Beli šator sam doživela prosvetljenje. Ovde sam se po prvi put osetila zaista prepoznatom, čutom i podržanom na način na koji nisam nikada do sada. Osetila sam da zaista nisam sama. Takva bezrezervna podrška je doprinela ekspanzijom svake od nas ponaosob. Naravno nije izostalo ni moje rascvetavanje na svim poljima. Dugo sam delila svoja saznanja, iskustva i umeća kroz prijateljska druženja uz čaj sa drugaricama. Tada bih uvek, od svake od njih, dobila povratnu informaciju kako im moji uvidi i način na koji im prenosim svoja saznanja znače. Ouševljeno mi je svaka rekla da bi bilo divno kada bi na neki način mogla pustiti svoj glas da ga mnoge žene čuju. Sada se osećam spremnom da se podelim sa svakom koja to želi. Širim svoja krila. Otvorena sam..

Po vokaciji sam frizer. Uživam u kreaciji frizura ali još više u bliskom kontaktu sa raznim ljudima. Mnogi mi kažu kako im uz frizuru mnogo znači razgovor sa mnom i način na koji doprem do njih. Kažu mi da se osećaju podržano i podstaknuto na promene na bolje. Majka sam troje dece. Ćerke su već divne mlade žene uspešne na svim poljima. Sin je najmladji, od skoro punoletan, koji ne zaostaje za njima ni najmanje. Njih troje su moji najveći životni trigeri, ali i najbolji životni učitelji. Oni su me probudili.

Na putu mog buđenja prvo sam uplovila u svet kristala. Odmah sam bila očarana njima pa sam vremenom završila početni i napredni nivo škole kristaloterapije. Rad sa njima doživljavam kao laganu i veoma lekovitu igru. Kroz njih sam došla do energoterapija skalarnim talasima. Prošla sam prva dva nivoa obuke od predloženih četiri. Tu sam naučila kako da osetim energiju aure i kako da je čistim od blokada, da je osnažujem. Pa opet nešto mi je tu nedostajalo. Značilo mi je sve to ali je sve nekako bilo još uvek odvojeno od mene. Moja jaka ženska energija me je pozvala da se još više uzemljim i vratim u telo. Upoznala sam se sa Taoističkim i Tantričkim umetnostima za žene. Tu sam se sprijateljila sa svojim intimnim prijateljima, kristalnim Yoni jajima. Tada se dogodila integracija i prožimanje celog mog bića svime što sam ikada naučila. Kao u kaleidoskopu kockice su se posložile u drugačijem poretku. Sva znanja i prakse su se u meni zaokružile u jedan jednostavan a opet čaroban spoj.

Baš taj čaroban spoj želim da sa vama podelim. Da svaku od vas, na način koji je najbolji i odgovara samo njoj, upoznam sa ovom magijom. Ne govorim o podučavanju svega što sam ja učila. Niti izmišljam toplu vodu (da se našalim). Jednostavno osećam da nam je sada skoro sve lako dostupno dok istovremeno ne znamo šta sa svim tim znanjem. Kako sve primeniti? Da li sve primenjivati? Znamo li kako? Šta kad osećam da ne možemo iako želimo? Kome se obratiti kad “negde zapne”? Verujem da sve znate da se odgovori na sva, pa i na ova pitanja, nalaze unutar svake od nas. Pa ipak ponekad teško dolazimo do njih. Potrebna nam je podrška koja nas razume jer ima iskustvo koje mi prolazimo. Podrška koja je nesebično tu za nas. Podrška kojoj verujemo. Osećam da sam spremna sa dovoljno kapaciteta da u radu 1 na 1 budem baš takva podrška od poverenja. Osmislila sam da ovo putovanje svakoj ženi bude posebno i intimno. Jer svaka od nas zaista je posebna na svoj način.

Spoj ovih znanja koja želim podeliti sa vama podiže i razvija našu seksualnu/životnu energiju. Rascvetavanje je neminovno. Taj rast sa sobom nosi i izranjanje naših blokada, trauma duboko pohranjenih u našem telu, posebno u našoj materici i tkivu vagine. Tu nam se javljaju sva ona pitanja malopre nabrojana i još mnogo njih. Kada naš portal života oslobodimo toga otvaramo sebi prostor za osnovni princip ženske energije. To je UŽIVANJE. Uživanje u sebi i u svim kreacijama koje tada mogu slobodno iz nas da poteku.

Tu sam za vas ukoliko osetite poziv svoje duše, poziv svoje materice za ovo rascvetavanje ženstvenosti na venerijanski način. Upoznaću vas sa nežnim intimnim praksama za žene. Kao i sa kristalima kroz yoni jaja i njihovom upotrebom. Pokazaću vam njihov značaj za naše emotivno i fizičko zdravlje. Kroz celo to putovanje biću vam na raspolaganju:

  1. za prepoznavanje/upoznavanje sa vašim kristalom u obliku yoni jaja
  2. za detaljno pojašnjenje vežbi sa njima
  3. za konsultacije i podršku kroz vaše prve susrete sa svojom seksualnošću kroz ove prakse
  4. za podršku i sva pitanja koja budete imale.
    …a najvažnije je što sam tu da vam držim siguran prostor za vaše cvetanje!

Za sve informacije i detaljan program možete me kontaktirati putem mejla yonieggsqueen@gmail.com Kao i na broj 00381652292909 preko WhatsApp-a i Viber-a.

Iskreno, ovo je i za mene lično, veliki korak. Osećam, znam da svaka Venera Uzdizanja zaslužuje da sebe kroz sopstvenu seksualnost živi u punom potencijalu. Da tako sve zajedno kreiramo svaku svoju želju duše. Vreme je da kao moćne Boginje srećno uplovimo u ekspandirajuće vode pete dimenzije.

Ljubi vas vaša Ivana, vaša kraljica yoni jaja

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email