za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Moj život kao malo umetničko delo️

Prezahvalna sam što sam shvatila da zivot ne počinje ni u dvadesetim, ni u tridesetim, a ni u četrdesetim – počinje kada mi rešimo da živimo. Ja sam ga počinjala više puta i onda zaboravila da dišem i da živim, da bih ponovo postala svesna sebe u 52. godini.

Da vam se predstavim, Beograđanka sam koja je živela 9 godina u Čačku, tri godine kod Ljiga i ponovo Beograđanka od pre dve godine. Samohrana majka dva anđela,Teodore i Rastka. Biohemičarka koja je bila laborant, logističar, turizmolog, direktor Kulturnog centra… i sada radnik u hemijskom čišćenju “5star cleaning” na Novom Beogradu. Organizovala nabavke za Telekom, Digital printing centar, crtala projekte za Konsing, vodila grupe po Srbiji i svetu, organizovala izložbe i kulturne događaje u Čačku i širom Srbije…

…Sada organizujemo svoj život. Sada osećam da konačno kreiram svoj život i da je sve ovo što sam preživela i doživela nešto što me je usmeravalo ka ovom trenutku, ka prepoznavanju sebe, ne samo kao Venere Uzdizanja, nego i kreatorke svog života.

Ja sam kreatorka ne samo svog života nego i malih umetničkih dela.

Na papiru, platnu, drvetu… Olovkom, bojama, vatrom…

I to je moj dar od Boga, kojeg dugo nisam bila svesna.

Slikam ikone na drvetu, slike na platnu, pastelama na papiru, grafike, slikam vatrom po drvetu ( pirografija). Oslikavam izloge i prozore u prazničnom duhu. Uživam u svakom pokretu četkice i u svako svoje umetničko delo utisnem deo sebe, svoje duše i pregršt ljubavi. Rođena sa darom, kojeg sam postala svesna baš kada je trebalo, i želim da to podelim sa vama.

Instagram: @prodaja.ikona.i.slika
Fejsbuk: @mama.ljiljinih.ruku.dela (Мој дом као мало уметничко дело)

Zahvalna što ste odvojile vreme za moju priču, nadam se da će vas inspirisati i moja dela.

Naravno sve vi, moje drage sestre iz zajednice “Beli šator”, ako se odlučite da nešto naručite od mojih radova imate poseban popust.️

Šaljem vam sestrinski zagrljaj prepun ljubavi u duginim bojama️.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email