za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Oslobodi se „nedovoljno (dobra) sindroma“ i prihvati svoju savršenu nesavršenost uz pomoć art terapije

Za mene je Venera Uzdizanja svaka žena koja ume da prihvatiti sebe u celosti, sa svim svojim vrlinama i manama.  Žena koja svesno kreira svoj život preuzimajući odgovornost za svoje misli, emocije i postupke. Ona koja se svaki dan iznova rađa i transformiše, bira ljubav i veruje da se sve uvek dešava za njeno najviše dobro.

Venera Uzdizanja je žena koja bira lakoću življenja i u svemu vidi samo lepotu, baš kao i moja Venera u Biku.

Moja misija kao nezavisne umetnice, art terapeuta i life coacha, je da svojim umetničkim i holističkim pristupom nadahnjujem žene da naprave značajne promene u svom životu. Kroz svoju umetnost i lično iskustvo pomažem i podstičem žene da započnu da vode svoj život na jedinstven, zabavan i kreativan način.

Tema koju najčešće obrađujem sa svojim klijentima je ljubav prema sebi, koja se pokazala kao najveći izazov.

To je ujedno i tema koja je meni najbliža i koja se meni vraćala bezbroj puta kao nenaučena lekcija, sve dok nisam shvatila suštinu i pravo značenje reči self-love koja nam se nameće sa svih strana.

Ljubav, sa velikim Lj ide mnogo dalje i dublje od ugađanja našim čulima i trenutnim željama. Ona, između ostalog, predstavlja prihvatanje svih naših osobina i delova ličnosti, jer je lako voleti svoje vrline i talente, međutim umetnost je osvestiti, prihvatiti i zavoleti one delove naše ličnosti kojih se stidimo i koje bismo zamaskirali i sakrili.

To je za mene bila jedna od najvećih lekcija koja mi je pomogla da napravim velike promene u svom životu i to je ono što se trudim da prenesem svojim klijentima.

Kako možemo da radimo zajedno

1 na 1 paket sesija art terapije

Tokom sesije, klijent i ja zajedno stvaramo bezbedan prostor, u kojem je klijent podržan i praćen tokom čitavog procesa. Kreativan rad i proces transformacije podstičem aktivnim slušanjem, svojom prisutnošću, empatijom, kreativnim predlozima i postavljanjem pravih pitanja koja potiču dublje razmišljanje.

Koriste se slike, emocije i informacije iz ličnog unutrašnjeg sveta, kojima se daje fizički oblik, pomoću boja, gline, kolaža ili bilo kojeg drugog umetničkog materijala.

Ovaj proces i kreativni rad daje uvid o tome kako se informacije iz našeg unutrašnjeg sveta mogu transformirati i izgubiti početni emocionalni naboj.

Završni rad nije nikada predmet ocene, nego poziv za preispitivanje početnih emocija i izazova. Kroz zajednički dijalog klijent pronalazi smisao završnog rada i utvrđuje kako se oseća i šta je potrebno uraditi da bi se osećao još bolje.

Rad na sebi i na našim svakodnevnim izazovima može biti zanimljiv, zabavan, kreativan i ne uvek bolan.

PAKET SADRŽI:

  • 6 sesija art terapije od 60 minuta koje održavamo online
  • Domaći zadatak posle svakog susreta za primenu stečenih uvida u praksi ili samospoznaju zavisno šta je tvoja tema
  • Listu procesnih pitanja za dodatno pronalaženje odgovora na tebi bitne teme
  • Preporuke materijala za čitanje, gledanje, proučavanje
  • Popust za učešće u mojim programima i radionicama

Pre početka saradnje imaš na raspolaganju besplatnu 20 minutnu online sesiju upoznavanja koja nije obavezujuća.

Ako želiš da saznaš više o mom radu i da se povežeš sa mnom na društvenim mrežama, možeš me pronaći na Instagram profilu @magdolna.nadtorma i na FB profilu @magdolna.nadtorma.

Radujem ti se!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email