za članice naše online zajednice “Beli šator”

Venere Uzdizanja su uspešne žene!

Radost življenja

Famozan je ovaj Univerzum, vrlo zabavan lik kada se prepustiš igri s njim. Podizanje vibracije je uvijek kao dječja igra jer je prisutna energija lakoće. Prije svega da rečem da se ova godina za mene zove Radost Življenja!

Zovem se Vese Barišić,  mlada sam 39 godina i iz Dubrovnika sam. U našoj zajednici Beli Šator sam od prvog dana. Majka sam predivne kćeri i šarmantnog sina. Po struci sam pomorski nautičar, ali umjesto morskim zaplovila sam vodama ugostiteljstva i nekretnina. Tim vodama uspješno i uzbudljivo plovim skoro 20 godina. Izvjesno vrijeme sam zaplovila i medijima i moram priznati da je to bilo jako zanimljivo iskustvo.

Od kada sam se rodila, privlačilo me sve vezano za mistično. Kao dijete bila sam kako kažu “teška”, nerazumna i neposlušna, jer sam na razno razne tvrdnje odraslih zašto je nešto takvo i zašto nešto mora biti onako kako oni kažu, imala otpor i sto pitanja zašto. Odgovore gotovo nikad nisam dobijala, a one koje sam i dobila nisu zadovoljavali moje potrebe. Sa mnom su se znojili roditelji, rodbina, profesori, prijatelji a pogotovo svećenici. Ne moram vam reći koliko su te situacije u meni otvarale vrata i perspektive mašte, inspiracije i istraživačkog duha.

Još pred kraj osnovne škole, počela sam proučavati i skupljati znanja o astrologiji, upoznala bioenergiju, istraživala tarot i numerologiju. Ono što sam oduvijek znala jest da obožavam energiju i putovanja u samu unutrašnjost vlastitog bića. Stoga ne čudi da jedna od duhovnih praksi koju sam izabrala jest Reiki. Tako sam kroz vrijeme postala Majstor Usui Reiki Shiki Ryoho- trećeg stupnja. Kroz proteklih desetak godina susretala sam se s raznim spiritualnim i energetskim praksama i uvijek sam bila otvorena za isprobati, istražiti i naučiti sve novo što me privuklo, jer za mene znanje i iskustvo su najveća riznica blaga koju netko može imati u sebi. Ujedno ima i velike veze s mojom svrhom da radim i pomažem ljudima, a kako ćeš nekome drugome pomoći i usmjeriti ga ako ti sam nisi isprobao, zar ne?

Kaže jedna žena Vodenjak sa retrogradnom Venerom u Jarcu kojoj nije uvijek bilo lako, ali sad već u potpunosti osjeća udobnost u postojanju u svom životu čak i u ovom nevjerovatnom i izazovnom trenutku u kojem živimo. Završeni sam i certificirani Theta healing praktičar, Intuitive and Success coach, praktičar Iscjeljivanja Akturijanskim frenkvencijama te praktičar Kvatnog iscjeljivanja sa viskom. Nijednu tehniku ne slijedim slijepo već svemu pristupam individualno dopuštajući upravo da se stečeno znanje, iskustvo i praksa spoje u ono što je najbolje u danom trenutku. Ja svoj rad objedinjujem imenom spiritualno energetskim coachingom i definitivno ovaj dio mene i jest jedan od mojih “soul biznisa”. Sada kada ste me malo bolje upoznale moram vam reći da ja obožavam raditi sa ljudima.

Stoga Vam za početak želim predstaviti grupu za meditaciju i pozvati na uključenje sve one koje ne znaju da ova grupa postoji. Moja grupa Soba za meditaciju i transformaciju je jedan od spiritualnih kutaka osmišljena sa ciljem da pomogne svima onima koje interesira rad na sebi, koji žele unaprijediti i poboljšati svoj život. Ovo je grupa koja kroz healing meditacije na razne životne teme svakom pojedincu u grupi pomaže u transformiranju sebe, svoga života i životnih okolnosti.

Ovim putem te pozivam ako želiš i osjećas da bi ti moj rad pomagao i pridonio tvom duhovnom rastu i radu na sebi da mi se slobodno obratiš za sav info o grupi i članstvu u njoj na:

e-mail veseb2@gmail.com

Što drugi kažu o meni, mom radu i radu grupe možeš pročitati ovde.

Predstavljavam vam ovim putem i mogućnost rada tretmana jedan na jedan sa mnom…

Kroz tretmane radimo na temama koje su vama najbitnije, koje vas “žuljaju” i ograničavaju da živite rasterećeno, slobodno i u lakoći. Jer nije život ono što nam se događa već kako mi gledamo na to što nam se događa. Kut gledišta nalazi se u oku posmatrača, jer svatko od nas je posmatrač vlastite realnosti. Sposobnost shvaćanja i percepcije onoga što se događa proizlazi iz naše vlastite perspektive.

Otvarajući se za nove ideje, informacije i znanja mi mjenjamo sebe. Mijenjajući sebe, mjenjaju se i naše unutrašnje perspektive o tome tko smo i u tom trenutku kut gledišta onoga što posmatramo poprima sasvim drugi oblik i shvaćanje. Samim time mjenja se i naša fizička realnost, jer da je život ono što nam se događa onda bi svi ljudi isto reagirali na sve životne situacije i događaje. A ne reagiramo svi isto, zar ne? U toku tretmana radimo na najdubljim uvjerenjima i programima koji vam onemogućuju život u skladu i balansu sa vašim željama i potrebama. Za sve informacije možete me kontaktirati:

e-mail veseb2@gmail.com

Što drugi kažu o meni, mom radu i samim tretmanima možeš pročitati na linkovima:

link 1
link 2

I za kraj želim vam predstaviti i ponuditi transformacijsku meditaciju za jutro koju sam snimila u audio verziji. Meditacija je zamišljena kao alat duhovne prakse koji koristite kroz period od 28 dana. Započnite svoj dan svjesnim podešavanjem svojih misli i energije uz instalaciju osjećaja mira u tijelu. Podučiti svoje sinapse i stanice u tijelu novim vjerovanjima uz pomoć  afirmacija.

Što drugi kažu o meni, transformacijskij meditaciji te njenim učincima i dobrobiti možete pročitati ovde.

Ako želiš da osetiš moju energiju i da se povežeš sa mnom na društvenim mrežama, možeš me pronaći na Instagramu.

Radost življenja je umijeće življenja u skladu i balansu sasvojom Dušom i Univerzumom.

Toliko od mene,
Veska,
Venera uzdizanja!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email